Mail en win Zündapp in Nederland

Ongekend populair waren en zijn de machines van Duitse makelij. In de jaren zeventig en tachtig vond je in ons land op elke straathoek wel een Zündapp. Voor Joop van der Pol was dit aanleiding er een boek over te schrijven. Jij kunt zijn werk winnen. ASN Books geeft drie exemplaren à € 29,95 weg voor de nieuwe mail en win-actie. Het enige wat jij moet doen om kans te maken, is een mail sturen naar motor@smm.nl onder vermelding van ‘mail en win – Zündapp in Nederland’. Stuur ook je adresgegevens mee, zodat wij eventueel de prijs naar je kunnen opsturen. Meedoen kan tot maandag 20 september 2010.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.