Mail en winnen maar!

Gipro DS

Het is om verschillende redenen handig om te weten in welke versnelling je zit en aangezien de indicator nog niet op alle motoren standaard gemonteerd is, heeft Gipro een eigen versnellingsindicator ontwikkeld, de DS. Goed zichtbaar display en het systeem is zeer snel te installeren. Van MotoPro Sport mogen we een exemplaar ter waarde van 109 euro weggeven. Het enige wat jij moet doen om kans te maken, is het invullen van dit mail en win-formulier.

Kawasaki sleutelhanger

Waar zijn nu weer mijn sleutels? Een herkenbare vraag? Doe dan snel mee en maak kans op één van de tien Kawasaki sleutelhangers. Doordat de hanger gemaakt is van een zacht materiaal blijft je kroonplaat in goede staat. Zie hier een echte win-win situatie! Het enige wat jij moet doen om kans te maken, is het invullen van dit mail en win-formulier.

Khyam Highlander

Het zomerweer doet zijn intrede en dus tijd om op pad te gaan. Om het ware vrijheidsgevoel te ontdekken, spring je uiteraard op de motor en overnacht je op de camping… in deze gloednieuwe Khyam Highlander. Wij mogen van Rien de Wolf (importeur Khyam in Nederland) een exemplaar à € 139,- weggeven. Het enige wat jij moet doen om kans te maken, is het invullen van dit mail en win-formulier.

Aangezien deze mail en win acties veel te laat online staan, is de inzendtermijn aangepast. Meedoen kan tot maandag 7 juni 2010.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.