Man giet onderbroek vol benzine

Op een schaal van één op tien van bizar nieuws, zal het volgende voorval ongetwijfeld een dikke tien scoren. Een 46-jarige automobilist heeft zijn onderbroek aangezien als benzinetank en hem volgegoten met benzine. De man was onwijs dronken en probeerde bij het tankstation een jerrycan te vullen met benzine, maar was zo in onder invloed dat hij niet de jerrycan vulde, maar zijn ondergoed. Een getuige zag dit en waarschuwde de politie. Deze heeft de man, die bijna drie keer de maximaal toegestane hoeveelheid alcohol bleek te hebben genuttigd, zijn rijbewijs afgenomen en gearresteerd.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.