Man met 65 km/u over snelweg

Een 78-jarige man reed zondagochtend rond half 10 over de Rijksweg A44 met een snelheid van 65 kilometer per uur. Daarnaast reed de man doodleuk op de linkerrijbaan. Toen de automobilist door agenten gevraagd werd om een verklaring te geven zei de man dat hij ‘geen haast’ had. De Amsterdammer was onderweg naar landgoed Duindigt en deed het bewust wat rustiger aan.    
 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.