Man onderuit met splinternieuwe motor

Ongeveer tien minuten. Dat is de tijd dat een motorrijder zaterdagochtend van zijn nieuwe aanwinst kon genieten, meldt Regio Nieuws. Hij had zijn motor net opgehaald bij de dealer toen hij er mee onderuit ging op de N203 bij Wormerveer.
 
Komende vanaf de N246, nam de man de bocht op de N203 richting Wormerveer .
Door nog onbekende oorzaak, maar volgens de politie niet door een te hoge snelheid, gleed de man onderuit. Het slachtoffer werd met onbekend letsel naar een ziekenhuis overgebracht. Zijn nieuwe motor ging weer richting de dealer.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.