Man steelt motor tijdens proefrit

Het zal je maar gebeuren: je zet je motor te koop op internet en maakt een afspraak met een potentiële koper, die bij aankomst graag een proefrit wil maken. Als borg geeft de deze 'koper' de sleutels van zijn auto, die in de straat geparkeerd zou staan, aan de eigenaar van de motor. Hierop geeft de eigenaar de motor mee. Helaas keert de man nooit meer terug en de autosleutel blijkt niet te passen.

De motor is dus op een sluwe manier gestolen. Het gaat hier om een BMW R1200GS die de eigenaar dinsdagavond 15 juni de straat uit zag verdwijnen en nooit meer terug zag. Gelukkig heeft een oplettende buurman foto's gemaakt van de dader. Bovenstaande foto dient als voorbeeld, meer informatie kun je vinden op ter-plaatse.nl.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.