Man verkoopt kind voor motor

Geloof het of niet, maar een Chinese man verkocht onlangs zijn vier jaar oude zoontje voor 35.000 Chinese Yaun (ruim vierduizend euro). De 25-jarige 'vader', genaamd Zhang Jun, nam het er flink van en kocht onder andere een motor van het geld. Deze bizarre zaak kwam aan het licht toen de opa van het jongetje aan de bel trok en de politie waarschuwde. Zhang Jun is veroordeeld tot drie jaar celstraf en een geringe geldboete.
 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.