Maximumbedrag voor rijbewijs

De overheid heeft, na aanleiding van een onderzoek naar de kosten van een rijbewijs, bepaald dat er nog maximaal 36 euro gevraagd mag worden voor het roze pasje. Het bedrag dat je betaald voor de aanvraag van het rijbewijs verschilt per gemeente en kan oplopen tot 65 euro. Uit dit onderzoek bleek ook dat de meeste gemeenten niet kunnen onderbouwen waar deze kosten op gebaseerd zijn.

 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.