Meer zekerheid bij Suzuki

Het Japanse merk geeft vanaf dit jaar in plaats van de gebruikelijke twee jaar, maar liefst drie jaar garantie op alle nieuwe Suzuki motoren in Nederland. Deze waarborg is geldig voor een onbeperkt aantal kilometers en is volledig overdraagbaar op iedere volgende eigenaar. Door deze regeling zit je nèt iets lekkerder op je Soes. Wie een Suzuki heeft met een bouwjaar van vòòr 2011 kan de fabrieksgarantie verlengen bij de officiële Suzuki-dealers.

Meer informatie op www.suzuki.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?