Men at Work tijdens MOTORbeurs

Nog een regelrechte primeur, na de Globe of Speed, is de live zelfbouw van motoren op het grote Men at Work paviljoen in hal acht. In dit walhalla voor ‘ik kan het zelfers’ laten ervaren motorfietsbouwers en -ontwerpers zien wat ze kunnen. Het wordt dus smullen voor iedereen die van vette handen houdt. Het paviljoen is in feite een compleet ingerichte garage zodat iedereen goed kan zien hoe een motorfiets van meet af aan wordt opgebouwd en weer uit elkaar wordt gehaald. Met duidelijke toelichting.

Op het programma staat het afmonteren van een vintage Indian, het customizen van sportmotoren en het aanbrengen van bijzondere onderdelen op een chopper. Verder veel uitleg over laswerkzaamheden, airbrushen en het vervaardigen van plaatwerk. Een gespecialiseerde designer ontwerpt voor iedereen zichtbaar tal van fraaie ontwerpen voor unieke motorfietsen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?