Met Honda de Sahara in

Metershoge duinen, eindeloze zandvlaktes, grote rotspartijen en absolute stilte. De Sahara is niet voor niets een must see voor natuurliefhebbers. Ook motorfanaten kunnen er hun hart ophalen, niet alleen omdat het een fantastisch gebied is om doorheen te rijden, maar ook omdat de Sahara deel uitmaakt van de geschiedenis van de Dakar-rally

Het Honda Desert Adventure biedt motorrijders de gelegenheid om zelf dat unieke Dakar-gevoel te ervaren. Het avontuur begint in Tunesië, in het dorpje Douz dat bekend staat als de deur naar de Sahara. Van daar uit gaat een groep van maximaal zes motorrijders meerdere malen onder begeleiding de woestijn in. Snelheid is van ondergeschikt belang, genieten en leren zijn de twee sleutelwoorden van het Honda Desert Adventure.

Het Honda Desert Adventure wordt georganiseerd door de Vordense rallyspecialist HT Rally Raid, in samenwerking met Honda Nederland. Dakarrijdster Mirjam Pol maakt deel uit van de reisleiding. Het avontuur duurt vijf dagen en kost 2.250 euro. Hierin is een flink aantal zaken inbegrepen, zoals een kennismakingsdag bij HT Rally Raid, de heen en terugvlucht naar Tunesië, drie overnachtingen in een viersterrenhotel en één overnachting in de woestijn, het gebruik van een geprepareerde Honda CRF450X en nog veel meer.

Meer informatie over het Honda Desert Adventure staat op www.hondadesertadventure.nl. Belangstellenden kunnen zich hier ook aanmelden voor het avontuur. Offroad-ervaring is geen vereiste, een motorrijbewijs volstaat. Er kunnen maximaal zes personen mee en het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’ geldt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?