Met korting naar de Ducati Clubrace

Nederlanders en aanbiedingen hebben een innige relatie. Daarom komen wij met een bijzonder aanbieding voor de Ducati Clubrace van komend weekend. Print deze pagina uit, lever die print vervolgens in bij de kassa van het TT Circuit Assen en geniet van twee euro korting op je toegangskaart. Klinkt goed toch?

Meer informatie over één van de mooiste evenementen van het jaar vind je op www.ducaticlub.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?