Minder files in Nederland

De drukte op de Nederlandse wegen is in april gedaald in vergelijking met dezelfde maand in 2009. Uit een onderzoek van de ANWB bleek dat de filezwaarte (lengte maal duur van de files) in de ochtendspits is toegenomen met 9 procent, terwijl over het algemeen genomen de filezwaarte is gedaald met 3 procent. De ANBW geeft aan dat de belangrijkste oorzaak van deze ontwikkeling het droge lenteweer is. Ook het relatief hoge aantal ongelukken tijdens de ochtendspits heeft invloed gehad. Overigens nam de drukte tijdens de avondspits af met één procent.

 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.