MJK Leathers grote inruilactie

Heb je tweedehands motorkleding of –accessoires die nog de moeite waard zijn voor iemand anders en die je graag wilt verkopen? Het hoeft dan natuurlijk niet alleen om 'oude' spullen te gaan, maar het kan ook om een miskoop gaan waar iemand anders wel iets aan heeft.

MJK Leathers bied je de mogelijkheid om 'geld te maken' van je motorspullen. Je levert bij MJK het desbetreffende kledingstuk of accessoire in en vertelt hun welk bedrag je ervoor wilt hebben. Zij gaan vervolgens proberen het te verkopen en als dit lukt, dan krijg je een MJK tegoedbon voor dat bedrag. Zo hebben jouw spullen een nieuw thuis gekregen en hou jij er, naast ruimte op zolder of in de kast, nog wat aan over ook. Uiteraard wordt alles schriftelijk vastgelegd zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Meer info: www.mjk-motorkleding.com. Op deze site lees je ook waarom helmen niet mee mogen doen aan deze actie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.