Mooie zelfgebouwde motor?

En wel naar Hardenberg, waar tijdens de jaarlijkse motorbeurs op 26-28 november een Custom Bike Award gehouden wordt. Hoofdprijs: 500 euro! Dus geen reden om ‘m in de winterstalling te laten staan. Zo doe je er ook in dit seizoen tenminste nog eens wat mee. Het enige waar je wel op moet letten is dat je je op tijd inschrijft, wat kan via email met je gegevens en een foto naar joswarringa@evenementenhal.nl.

Wij wensen je alvast veel succes!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.