MOS Open Dag

Mos, de Motorminnende Ondernemers Sociëteit, is een netwerk dat bestaat uit ondernemers met passie voor motorrijden. Op dinsdagavond 5 april houdt MOS een open avond vanaf 20.00 uur. De manier om je netwerk uit te breiden.
 
Henk Knuiman, bekend van Le Dakar motorcoureur zelf ondernemer, zal natuurlijk ook aanwezig zijn. Hij vertelt die avond meer over zijn passie en zijn verhaal achter de Dakar Rally van 2011, waar hij als elfde in het eindklassement eindigde. De open avond vindt plaats in de middeleeuwse bierkelders van Stadsbrouwerij De Hemel, gelegen in de binnenstad van Nijmegen.
 
Motorrijdende ondernemers die willen komen of meer informatie willen hebben, kunnen kijken op www.de-mos.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.