Moto Guzzi Stelvio NTX speciale

De Moto Guzzi Stelvio 1200 4V ABS NTX is vanaf nu ook verkrijgbaar als Edizione Bianco in het wit. Deze nieuwe kleurstelling is naast de huidige zijdeglans Magnesio kleur zonder meerprijs verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op www.motoguzzi.nl of ga naar de officiële Moto Guzzi dealer voor een kennismaking. Er is overigens al een Stelvio 1200 4V ABS als FORZA! actiemodel vanaf 13.990 euro.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?