Moto Guzzi’s Bikers’ Classics

Het legendarische circuit Spa-Francorchamps zal op 11, 12 en 13 juni in het teken staan van het minstens zo legendarische merk Moto Guzzi. Tijdens dit weekend zullen fans van dit oude Italiaanse merk een waar Moto Guzzi-festijn beleven op het circuit. Alle motoren die het merk hebben gemaakt tot wat het nu is, zullen worden tentoongesteld en er zullen vele activiteiten zijn voor de Moto Guzz-fans. Ook de nieuwe modellen zullen te bewonderen zijn en het merk stelt zelfs een aantal van deze modellen ter beschikking voor een testrit. Meer informatie over dit evenement is hier te vinden.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?