Moto2-racer bij Wim ter Braake

Tijdens de eindejaarsshow, van 27 tot 31 december 2010, zal in de de showroom van Wim ter Braake Motoren de Moto2 racer van Stefan Bradl te bewonderen zijn, een volbloed Suter MMX uit  het Viesman Kiefer Racing team.

Stefan Bradl wist in zijn jonge carrière zeven keer een GP podium te beklimmen en eindigde dit seizoen op de 9e plaats in het  Moto2 wereldkampioenschap. De 21-jarige Duitser sloot zijn voorlaatste race van het seizoen af met de hoogste plek op het ereschavot. Hij kijkt samen met zijn team terug op een progressief 2010 en richt nu zijn pijlen op het raceseizoen van 2011.

Ondertussen mag Wim ter Braake Motoren te Nijeveen even oppassen op Bradl’s machine. Een leuke kans om zo’n racer eens van dichtbij te kunnen bewonderen. De eindejaarsshow wordt gehouden van 27 tot 31 december tussen 9.00 uur en 18.00 uur, oudejaarsdag 31 december zal de motorzaak om 16.00 uur sluiten.

 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.