MOTO73 later door staking TNT

Slecht nieuws voor iedereen die bij de brievenbus zit te wachten op de nieuwe MOTO73. Het kan even duren voordat je het mooiste geluid, het ploffen van je lijfblad op de mat, hoort. Een groot deel van de postbodes heeft zoals bekend het werk neergelegd. Waar nog wel postbezorging plaatsvindt, is zelfs voor TNT een raadsel.

Met een beetje geluk krijg je de nieuwe MOTO73 voor zaterdagavond maar wij kunnen hierop helaas geen garantie geven. Hoe dan ook, de nieuwe MOTO73 is in ieder geval de moeite van het wachten waard. Excuses voor de overlast…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.