MotoGP-game voor de iPhone

Eigenaars van een iPhone of een iPod Touch hoeven zich geen moment meer te vervelen, want vanaf volgende week kunnen zij het spel MotoGP kopen voor hun telefoon. Al vele jaren worden er games voor schillende platformen rondom dit genre uitgebracht en nu heeft het bedrijf Capcom een MotoGP-game voor de iPhone en de iPod Touch uitgebracht. Er zijn 18 circuits in het spel, waar met 17 verschillende motoren op geracet kan worden. Mits Apple toestemming geeft om het spel aan te bieden, zal dit nieuwe MotoGP-spel vanaf 11 augustus verkrijgbaar zijn in de virtuele winkel van Apple, dat de App Store genoemd wordt. Om alvast een indruk te krijgen van dit nieuwe racespel, kun je onderstaand filmpje bekijken.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.