MotoGP v.s. WSBK

Aangezien een MotoGP-machine een prototype is en een Superbike een echte fabrieksmachine, lijkt er een duidelijk verschil te zijn tussen beiden type motoren. Toch hebben ze een vergelijkbaar vermogensbereik. Ducati zal tijdens de World Ducati Week (van 10 tot 13 juni) laten zien of de beide typen motoren tegen elkaar opgewassen zijn, want Ducati-coureurs uit de verschillende race-klassen zullen het op die dag het tegen elkaar gaan opnemen op het circuit van Misano. Klik hier voor meer informatie over de World Ducati Week, of bekijk onderstaande trailer voor een voorproefje.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?