MotoPort doet pak cadeau

Leendert en Ria Poortenaar kregen enige tijd geleden een geheel op maat gemaakte motor cadeau van MotoPort Assen. Het bedrijf deed dit om te helpen de droom van de twee, om te motorrijden, waar te maken. Dit is het duo vanwege hun lengte eerder nooit gelukt. Bij een motor hoort natuurlijk ook een pak en daarom krijgen Leendert en Ria er nu ook een geheel op maat gemaakt motorpak bij cadeau. “Dit is geweldig, het past precies. Hier kunnen we nog jaren mee vooruit!”, aldus de gelukkige Leendert.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.