MotoPort motorbeurs

Heb je nog geen plannen voor aankomend weekend? MotoPort Hippolytushoef organiseert een knusse motorbeurs op 29 en 30 januari. Tijdens deze dagen kun je profiteren van volop voordeel op demo's en occasions. Bovendien is er palletverkoop van motorjassen, -broeken, lederen combi's en helmen. En alsof dat nog niet genoeg is kun je de nieuwe Ducati Diavel van dichtbij bewonderen in de motorzaak! Parkeren, entree en koffie is gratis. Zaterdag is de winkel van 09.00 tot 17.00 geopend op zondag kun je van 11.00 tot 16.00 uur terecht. Meer informatie op www.motoporthippolytushoef.nl. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?