Motor & film > Hell Ride

In de MOTO73-rubriek Motor & Film bespreekt film- en motorliefhebber Fanta Voogd films die iets met motoren van doen hebben. Hoofdrol of bijrol, dat maakt niet uit, als er maar iets leuks over te melden is. In deze serie werkt hij in willekeurige vele decennia filmgeschiedenis door. In nummer twee (20 januari – 2 februari) staat de film Hell Ride centraal.

Meer lezen? Mis dan de nieuwe MOTO73 niet!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.