Motor & Film > Viva Knievel!

Een wonderlijke held. In de jaren zeventig hadden jongetjes posters op hun kamer hangen van stuntmotorrijder Evel Knievel. In het jaar dat de film Viva Knievel! uitkwam, werd de man veroordeeld tot een celstraf omdat hij iemand ernstig had mishandeld met een honkbalknuppel. Het slachtoffer had Knievel in een boek beschuldigd van drugsgebruik.

Meer lezen? Mis dan de nieuwe MOTO73, die nu in de winkel ligt, niet!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.