MOTOR Magazine op de Solex

Sinds juni zijn de redacteuren Randy van der Wal en Jarno van Osch druk doende om in topconditie aan de start te staan van de 24-uurs Solexrace, die vandaag en morgen gehouden wordt. Push-ups tijdens werkuren worden niet geschroomd en ’s middags wordt de lunch vervangen voor een half uurtje hardlopen op industrieterrein Beukenhorst-West in Hoofddorp. Deze rigoureuze maatregelen zijn dringend nodig om uiteindelijk samen met gastrijder Aubrey de Waard een prestatie van jewelste neer te kunnen zetten tijdens deze slopende langeduurwedstrijd in het Brabantse Heeswijk-Dinther. Doel is om toch minimaal met een beker huiswaarts te keren.
 
Om alvast de broodnodige sfeer op te snuiven, gaat Team MOTOR Magazine op vrijdagavond 20 augustus alvast mee in het feestgedruis van de 24-uurs Solexrace. Vanaf 20.00 uur is de grote feesttent the place to be om het laatste luie zweet uit het lijf te persen. De dansschoenen staan al klaar om te knallen op muziek uit de jaren zeventig, tachtig en negentig. Een dag later begint het serieuze werk.

De start van de race staat gepland om 16.00 uur en dan is het knallen met die Solex. 24 uur later hoopt het drietal de finish te bereiken en uiteraard een topklassering te scoren. Om deel uit te maken van dit spektakel kun je entreekaarten kopen via www.24uurssolexrace.nl. Daar vind je tevens meer informatie over het totale (feest)programma.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.