Motor Toertochten 14

Afgelopen week is het boek Motor Toertochten 14 verschenen met daarin een tiental dagtochten door Nederland, België en Duitsland. Auteur Tom Boudewijns voert je met dit boek mee langs de mooie plekjes in deze drie landen.

Zo bevat het boek onder andere roadbooks, beschrijvingen van bezienswaardigheden, tips en overnachtingsmogelijkheden. Het boek richt zich met name op de motorrijder maar alle tochten zijn ook met de auto te rijden.

Het boek wordt geleverd met een cd-rom met gps-files van de tochten, geschikt voor zowel Garmin als TomTom en is te bestellen via www.tomboudewijns.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.