Motoragent valt tijdens achtervolging

Een motoragent is zaterdagavond in Spijkenisse gewond geraakt, nadat hij ten val kwam tijdens een achtervolging. Hij gaf eerder een stopteken aan een scooterrijder die meerde verkeersregels aan zijn laars lapte. De scooterrijder hield zich namelijk niet aan de maximumsnelheid en reed dwars door voetgangersgebieden. Toen de motoragent hem vervolgens een stopteken gaf, ging de scooterrijder er als een haas vandoor. De agent zette de achtervolging in, maar ging vervolgens onderuit. Hij raakte gewond aan zijn schouder en zal hierdoor enige tijd zijn functie niet kunnen uitoefenen. De scooterrijder is vervolgens ontsnapt. In een poging om deze nog te achterhalen is een sms-alert verzonden, waarin de politie mogelijke getuigen verzoekt zich te melden.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.