Motorcenter Venlo nieuwste Triumph dealer

Met de aanstelling van Motorcenter Venlo als nieuwe Triumph dealer voor de regio Limburg heeft het Engelse merk er weer een dealer bij. Tijdens de Triumph Demo Dagen op 24 en 25 september 2010 kunnen alle klanten kennis komen maken en proefrijden met een groot aantal Triumph’s.

Moes van Hoogstraten van Motorcenter Venlo is duidelijk in zijn nopjes met de komst van de nieuwe Triumph’s in zijn prachtige showroom. “Vroeger was het al hèt merk, maar daar zijn ze niet in blijven hangen, dat vind ik zo knap. Nu maken ze eigenzinnige motoren die echt anders zijn, dus niet anderen na-apen maar zelf steeds weer met nieuwe ideeën komen. En dan ook nog eens in elke test de vloer aanvegen met alle andere merken, da’s toch briljant?”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?