Motorclub bestaat 40 jaar

Het is alweer 40 jaar geleden dat Motorclub de Kraats werd opgericht. Ter ere van dit jubileum wordt er door de club uit Ede op zondag 20 juni voor de derde keer de zogenaamde 'Ome Willem-rit' gereden. Aan de toertocht, die om ongeveer 13.00 van start gaat, zullen voornamelijk klassiekers meedoen. Kijk voor meer informatie op www.mcdekraats.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.