zaterdag 20 april 2024

Bezoek MotorkledingStore en nog veel meer standhouders op het Mega MotorTreffen

MotorkledingStore is ook deze editie weer aanwezig op het Mega MotorTreffen met fantastische deals! Zo kun je onder andere een breed scala aan helmen vinden, die je voor een prikkie kunt ophalen. Nu vraag je jezelf af: hoe neem ik mijn bestelling mee? Geen zorgen, ze versturen je bestelling gratis naar je thuis. Je kunt natuurlijk ook direct de blits maken met je nieuwe aanschaf, dan sturen ze je oude spullen op. Je vindt de Motorkledingoutlet direct bij de entree, dus neem zeker een kijkje! Daarnaast zijn er nog een stuk meer standhouders te vinden in de entreehal:

Met Roadlok vergeet je nooit meer je remschrijfslot, want ze verkopen de enige geïntegreerde ART4 motorfietssloten in de wereld. Simpel, veilig en snel.

Bij Rocké Koers Design kun je een persoonlijk design op jouw motor of helm laten spuiten. Ook zijn ze gespecialiseerd in origineel spuitwerk en schadeherstel. Laat je inspireren!

roche koers design 1

MAG, de Motorrijders Actiegroep, zet zich al meer dan 30 jaar in als belangenbehartiger voor veilig, vrij en betaalbaar motorrijden. Neem eens een kijkje bij ze om te zien hoe jij hierbij kunt helpen!

Biker Gadgets heeft een divers aanbod van de meest handige gadgets voor jou of je motor. Wellicht hebben ze nog een mooi hebbedingetje voor jou.

G&G Bike Nederland verkoopt de beste accessoires voor jouw motorfiets. Loop even langs om te zien wat ze voor je kunnen betekenen.

Combi Motors Verzekeringen is dé specialist in motorverzekeringen van Nederland. Daarnaast bieden zij ook de MotorNL Verzekering aan, misschien iets voor jou?

Mike on the Bike biedt de meest originele en avontuurlijke reizen, trainingen en workshops aan. Mike is ook aanwezig als lid van TeamNL voor de BMW GS Trophy en je kunt een gave training van hen bekijken in de RST SHOWARENA.

Moto Gymkhana is een behendigheidssport waarbij je over een parcours, bestaande uit verschillende figuren welke met gekleurde pylonnen zijn uitgezet, rijdt. Neem ook een kijkje bij de RST SHOWARENA waar ze verschillende parcoursen afleggen.

Het Bleuk Stuntteam gaat in de RST SHOWARENA een paar enorm gave stuntshows geven, spektakel gegarandeerd. Tik ze tussendoor even aan in de entreehal!

Kijk voor nog meer informatie op motor.nl/mega-motortreffen of bestel je kaartje direct op ticketpoint.nl!

Ghymkana
Moto Gymkhana.
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen