MOTOR.nl op hyves

Dé motorsite van Nederland is alweer een tijdje actief op de sociale netwerksite hyves. Op onze ledenhyve komen allerlei motorfans in contact met elkaar en zij kunnen er hun gedachten uitwisselen door een bericht achter te laten. Ook kun je er foto’s en video's bekijken van bijvoorbeeld motorbabes, het WK Superbike, de MotoGP en het WK-motorcross. Verder is de hyve een goede manier om medemotorliefhebbers te ontmoeten! Dus ben je een hyver, steun dan MOTOR.nl en word lid!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.