Motorrijden langs de rand van Nederland

Demoto organiseert een toer van 1500 km om je kennis te laten maken met die mooie en verrassende  plekken in ons land. Deze motorreis is verdeeld in zes etappes van gemiddeld 250 km. Aangezien de totale route letterlijk een ‘rondje Nederland’ betreft, is de keuze van de startlocatie vrij. De dagen van de weekrit liggen wel vast. Zaterdag start in Slenaken (Limburg), zondag in Bosschenhoofd (Brabant), maandag en dinsdag in Oostkapelle (Zeeland), woensdag in Bergen aan Zee (Noord-Holland), donderdag in Delfzijl (Groningen) en vrijdag in Haaksbergen (Overijssel).

Vertrek is elke dag mogelijk van mei tot oktober. Deze route kan in groepsverband verreden worden of individueel en kost ongeveer €495 per persoon. De reis wordt aangeboden met hotelovernachtingen, gedetailleerde reisinformatie en routes op GPS (Garmin) of prints. Voor meer info en boekingen kijk je op www.demoto.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.