Motorrijden voor het goede doel

Binnen veertien dagen op de motor van het noorden naar het zuiden van India. 2800 kilometer van New Delhi naar Mysore door het hectische Indiase verkeer. Een sponsor Challenge om zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel: Freedom Through Education. Twintig mannen uit Heiloo en omgeving zullen deze avontuurlijke tocht in november 2010 op Royal Enfield’s (!) gaan afleggen.

Met deze challenge wil een groep gezamenlijke vrienden onder de aandacht brengen dat ongeveer zestig miljoen kinderen in India verstoten zijn van onderwijs. Ze zijn hiervoor in contact gekomen met de Ronde Tafel India die een aantal jaren geleden, speciaal voor dit doel, het project Freedom Trough Education heeft gestart. Het doel: armoede kun je alleen duurzaam bestrijden door scholing.

Een prachtig initiatief dat alle support kan gebruiken, zeker vanwege de overstromingen in het noorden van India en Pakistan. Zaterdag 25 september, tijdens de MOTO73 Race of the Champions, zullen vijftig motorrijders aandacht vragen voor Freedom Trough Education. Geef ze zeker de aandacht die ze verdienen!

Meer info: www.hotandspicychallenge.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.