Motorrijdende kampeerders opgelet!

In Glastonbury, nabij Bristol in het zuiden van Engeland is er van 8 tot en met 11 juni weer een FIM Motocamp. Tijdens deze vierdaagse kampeertrip kun je als motorclub vele prijzen in de wacht slepen. MC Mayflower speelt een belangrijke rol in de organisatie van dit Motocamp. De leden nemen zelf in groten getale deel aan de Motocampen over de hele wereld en gaan vaak met de prijzen naar huis. Dit jaar bieden ze andere clubs de gelegenheid om ook eens iets te winnen. Vanaf 5 juni ben je al van harte welkom op de camping. Tijdens de kampeerdagen zijn er ook diverse excursiemogelijkheiden, zoals een bezoek aan een luchtvaartmuseum, een nabijgelegen safaripark, een automuseum of een trip naar Clarks Village.

De deelnamekosten bedragen € 156,- per persoon, inclusief drie overnachtingen op de camping, drie keer diner en ontbijt, twee keer lunch en een Motocampsouvenir plus poloshirt. Inschrijven kan tot en met 1 maart op www.knmv.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.