Motorrijder te snel voor flitser

Een motorrijder reed onlangs zó snel langs een flitser dat het apparaat er niet in slaagde om de motorrijder op de foto te zetten. De 55-jarige man uit Antwerpen reed met 236 kilometer per uur langs de flitser maar ontsprong de dans niet toen bleek dat zijn 39-jarige kompaan, die met dezelfde snelheid achter hem reed, wel op de foto stond. "Normaal gesproken kunnen flitstoestellen wel foto's nemen bij deze snelheid. Er is een grens, maar die gaan we om veiligheidsredenen niet meedelen. Waarom in dit geval de motorrijder niet op de foto stond, kan ik niet zeggen", aldus onze 'vrienden in het blauw', die de twee motorrijders drie maanden rijontzegging en 1.100 euro boete cadeau deden.   
 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.