Motorrijders houden zich rustig

Het politieteam Geldermalsen heeft zondagochtend opvallend verkeerstoezicht gehouden op de Waalbandijk tussen Neerijnen en Ophemert. Dit toezicht was gericht op motorrijders en vond plaats tussen 9.30 en 14.30 uur. De passerende motorrijders reden rustig, ook als er geen voetgangers of fietsers in de buurt waren. Er zijn dan ook geen overtredingen geconstateerd.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.