Multistrada-weekend

Potentiële kopers van een Ducati Multistrada doen er goed aan zaterdag 9 of zondag 10 april vrij te houden in de agenda. Dan is het namelijk mogelijk om geheel vrijblijvend de Ducati te aanschouwen én, nog veel belangrijker natuurlijk, te testen.

Voor wie al droomt van een testrit is het handig om het volgende te weten. De traditionele sleutel is verleden tijd. Vanaf nu mag die sleutel namelijk gewoon in je broekzak blijven zitten. Het enige dat je hoeft te doen is zorgen dat je binnen een straal van twee meter van de motor bent.

Meer info: www.ducati.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?