MV Agusta slaat vleugels uit

James Paladino (nieuwe importeur) en Umberto Uccelli (MV Agusta) schudden elkaar de hand.

Met het aanstellen van Motovan Corporation als officiële importeur in Canada slaat MV Agusta een nieuwe weg in. Het merk uit het Italiaanse Varese wil namelijk de markt in Noord-Amerika gaan veroveren.

"We hebben eindelijk alle noodzakelijke vergunningen van de Canadese autoriteiten gekregen. Hierdoor kunnen we voor de eerste keer in de geschiedenis van MV Agusta onze motoren importeren naar Canada. En dat werd tijd ook want de vraag werd daar steeds groter”, aldus Umberto Uccelli van MV Agusta.

Volgens eigen zeggen is het nieuwe importeurschap in Canada pas het begin voor MV.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?