MV Agusta’s nieuwe raspaard bij de dealers

De zwarte versie van de MV Agusta Brutale 920 staat vanaf nu bij vier dealers in België en evenveel in Nederland. Op de witte versie is het nog twee weken wachten. De Brutale 920 was al populair nog voor hij op de markt was.

De zwarte versie kost in België 11.990 euro, inclusief BTW. In Nederland is dat 13.750 euro, inclusief BTW en BPM. Kijk voor dealeradressen op www.mvagusta.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?