Naakte Duc’s

De fotografisch kunstenaar Elizabeth Raab heeft al eerder een collectie schilderijen gemaakt als eerbetoon aan Troy Bayliss. Dit keer heeft Raab zich laten gaan met de samensmelting van vrouwelijk schoon en Ducatimotoren. De slogan van deze Desmocollectie is: "Een verkenning van de esthetische relatie tussen het vrouwelijk lichaam en het mechanische lichaam van iconische Ducatifietsen. Perfecte organismen die uitgroeien tot de verlenging van een ander." Goede reden om als kunst aan de muur te hangen, als het aan ons ligt!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?