Naar dat geld kun je fluiten

Een motorrijder heeft op de snelweg in het Duitse Freiburg verrassend snel zijn geld verloren. De man was op zijn motor onderweg met een snelheid van 200 kilometer per uur. Vermoedelijk door de wind was zijn rugzak opengegaan. Honderden briefjes van Zwitserse franken en Amerikaanse dollars fladderden uit de rugzak. Het geld is spoorloos verdwenen.

De motorrijder merkte het verlies pas later en ging toen naar de politie, meldden agenten. De politie en de motorrijder hopen nu dat een eerlijke vinder opduikt, die het geld terugbrengt.
 
Bron: Nu.nl
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.