Naar de TT?

De maand juni is begonnen en da’s vaak bij motorrijders en liefhebbers van de motorsport goed voor wat lichtekriebels in de maagstreek. De gedachten neigen onwillekeurig toch naar die laatste zaterdag van juni, traditioneel de dag dat de TT op Assen wordt verreden.

De één kiest ervoor alles vanuit de luie stoel te bekijken, de ander stapt voor dag en dauw op de motor om de helden van het asfalt live te bekijken en weer een ander zet een tent neer in Assen en beleeft de TT op die manier.

Als je op de bewuste zaterdag de immense hoeveelheid motoren op de snelweg ziet, krijg je het idee dat iedereen die dag naar de TT is gegaan, maar toch zijn we benieuwd – voor de statistieken – naar jullie gedragingen op de 26e juni.

A. Natuurlijk ga ik die zaterdag
B. Ik kijk thuis
C. Ik ga naar de trainingen
D. Mij vind je op de TT camping
E. Ik haat motorsport

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.