Neanderthaler genoeg afgezeken

Het filmpje daarvan belandde vervolgens op internet en werd door tienduizenden mensen bekeken. Volgens een woordvoerder van het KLPD is de man die als Neanderthaler werd afgeschilderd in de media ‘al genoeg afgezeken’ door alle aandacht die het incident heeft gekregen. “We zoeken hem niet meer maar als hij zich meldt, dan gaan we een gesprek met hem aan.”

Het incident vond plaats tijdens de TT in Assen. Website GeenStijl plaatste maandag het filmpje online. Daarop is te zien hoe de in een hesje van vervoersmaatschappij Qbuzz gestoken man lachend zijn water laat lopen over de motorkap van een KLPD-Volvo die geparkeerd stond voor het station in Assen.

Bron: De Telegraaf

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.