Nee tegen APK!

UPDATE 20 maart
De actie van de Motorrijders Actie Groep kan alleen maar een groot succes genoemd worden. Al meer dan 7.000 (deze grens werd vrijdag doorbroken) motorrijders ondertekende de petitie. Maar gezien de hoeveel motorrijders in Nederland moet dit aantal nog serieus kunnen groeien. Laat je stem horen voor het te laat is!

BERICHT 24 februari
Uiteraard vind je ook de MAG donderdag  24 tot en met zondag 27 februari op de MOTORbeurs Utrecht. Kom zeker langs in hal 8, ze staan op stand B071. En als je dan langskomt, zet dan gelijk je handtekening. Samen met een aantal Europese zusterorganisaties is de MAG een actie begonnen tegen de plannen om een periodieke motorkeuring in te voeren. De handtekeningen uit heel Europa zullen in Brussel worden aangeboden.

Wil je zelf een handtekeningenformulier downloaden? Dat kan op www.motorrijdersactiegroep.nl/geen_apk. Print het formulier, verzamel zoveel mogelijk handtekeningen en stuur het formulier terug naar de MAG (Postbus 46, 8900 AA Leeuwarden).

Doen!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.