Nieuw beleid bij Harley-Davidson

Nadat Harley Davidson in 2009 al duizend werknemers ontsloeg, heeft de firma ook nu weer kostenverminderende maatregelen aangekondigd. Deze keer is het doel meer arbeiders part-time te laten werken en als het nodig is een nieuwe fabriek te beginnen.

Directeur Keith Wandell vertelt dat het bedrijf naar de huidige arbeidsovereenkomsten kijkt die vernieuwd moeten worden voor het eind van 2012. Wandell streeft daarbij naar een beleid waarbij part-time werknemers worden ingezet op basis van de vraag naar motoren. "We veranderen het hele bedrijf om flexibeler te worden en beter te kunnen voldoen aan de vraag van de klant", aldus Wandell. "Als ons dat tegen midden september niet gelukt is, dan zullen we misschien een extra fabriek beginnen om onze doelstellingen nog te halen."

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?