Nieuw circuit in Italië

 

In de Italiaanse provincie L’Emilia-Romagna, het mekka van motoren, wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan een gloednieuw circuit. Er wordt al jaren over het project gepraat maar de voorbereidingen voor de opening zijn eindelijk in volle gang. 
 
Het gloednieuwe Autodromo di Modena, een testcircuit en rijveiligheidsterrein, behoort tot de meest geavanceerde in Europa. Het complex beslaat een groot stuk land van Marzaglia en bevat vele faciliteiten voor veilig en ecologisch rijden. Het circuit heeft een breedte van twaalf meter (op de rechte stukken zelfs vijftien). 
 
Het nieuwe circuit is gebouwd met als doel een moderne locatie te openen, met openbare en commerciële ruimtes, een toestroom van jonge fans, conferentie- en vergaderzalen, een automuseum en een comfortabel viersterrenhotel. De opening staat gepland voor juni.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.