Nieuw Ducati-model gespot UPDATE

Vlakbij de Ducati fabriek in Bologna heeft een motorliefhebber dit conceptmodel gespot. Testrijders van de fabriek namen deze motor mee voor een rit in de omgeving, waarschijnlijk om het concept verder te kunnen ontwikkelen. Het vermoeden bestaat dat het hier om een model gaat waar velen op hebben gewacht, de Ducati Mega Monster. Er wordt verwacht dat Ducati dit model tijdens de eerstvolgende EICMA show zal presenteren. De motor zou beschikken over een 1200CC V-twin blok dat 150pk zal kunnen leveren.

Update 1 september, 14.56:

Ducati doet erg geheimzinnig over hun nieuwe, langverwachte model.  Zij lieten eerder al weten de naam 'Vyper' of 'Mega Monster' te willen geven aan deze motor. Ook werd de naam 'Project 0803' eerder al in verband gebracht met deze nieuwe machine. Nu de Italianen patent hebben aangevraagd op de naam 'Diavel' voor zowel hun nieuwe model als voor een breed scala aan accessoires, mag worden aangenomen dat deze titel gegeven zal worden aan deze nieuwe Ducati. Deze naam zou zijn afgeleid van het Italiaanse woord 'diablo', dat duivel betekent.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?