Nieuw > Handschoen Rukka Argosaurus

Bij sportieve motorhandschoenen draait het vooral om feedback en protectie. Rukka presenteert daarom de Argosaurus, een waterdichte handschoen die speciaal is ontwikkeld voor sportieve motorrijders. De Argosaurus is een leren handschoen, die wind- en waterdicht is gemaakt met de Gore-Tex X-Trafit-technologie.

Daarbij is het Gore-Tex membraan tussen de binnenvoering en het buitenmateriaal gelamineerd, zodat de voering niet naar buiten komt als je de handschoen uittrekt. Dankzij deze laminaatconstructie voelt het materiaal aan als één laag.

Natuurlijk heeft Rukka niet alleen aan het comfort gedacht, maar ook aan de veiligheid. Daarom is de Argosaurus voorzien van een palmprotectie en een titanium knokkelprotector. Zelfs een vizierwisser op de linker duim ontbreekt niet. Op de vingers en knokkels zijn verder ventilatiegaatjes aangebracht om de ademende werking van het Gore-Tex bij warm weer te stimuleren.

De Argosaurus handschoen is leverbaar via diverse motorzaken en is verkrijgbaar in maat 7 tot en met 13. De beschikbare kleuren zijn zwart en fluorgeel/zwart. In Nederland bedraagt de prijs 219 euro, in België 223 euro. Meer weten? Surf naar www.rukka.com.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.